Over ons

NeurUX is een bedrijf gespecialiseerd in eye tracking onderzoeken. Zo beschikken wij over de allerbeste en nieuwste apparatuur om hoge kwaliteit eye tracking onderzoeken te leveren. Naast een bedrijf dat eye tracking onderzoeken levert is neurUX ook een bedrijf en project onder de HZ University of Applied Sciences. NeurUX is opgezet door de Academie voor Economie & Management, waarbij studenten van de opleidingen Commerciële Economie en Communicatie in verkoopteams eye tracking onderzoeken gaan leveren. De studenten worden onder professionele begeleiding opgeleid over de theorie en werking van eye tracking. Hierbij heeft neurUX geen winstoogmerk, maar een leeroogmerk. Dit is de reden waarom neurUX voor een scherpe prijs hoge kwaliteit eye tracking onderzoeken kan leveren.

Het team

Jaap Nelemans

Algemeen Directeur

Studenten moeten zich uitgedaagd voelen en ondertussen leveren we aan de regio een schitterende dienst;  Eye Tracking. Je zou haast vergeten dat het onderwijs is, en eigenlijk vind ik dat wel prima.

 

Gino Thuij

Commercieel Directeur

Met neurUX brengen we, m.b.v. Eye Tracking, de User Experience bij bedrijven naar een hoger niveau. Het is onze missie om studenten het doen van goed onderzoek bij te brengen en om organisaties de beste inzichten te verschaffen zodat zij hun klanten weer beter van dienst kunnen zijn.

Partners

Sinds kort werken wij samen met Neurotive. Deze jonge ondernemers zijn ooit als studenten in ons UX- lab begonnen. De combinatie van eye tracking en marketing (strategie) maakt dat hun bedrijf zo uniek is.