Klantcases

Wij zijn trots op onze cases en delen deze graag met u.

Check hieronder welke bedrijven/organisaties u voor gingen.

 

Onze Klanten

Klantcase: TMW Wonen

Maar liefst twee keer onderzocht neurUX de usability van tmcwonen.nl. Webbezoekers waren positief over de algemene indruk van de website. Toch werd met eyetracking blootgelegd dat sommige navigatiepadengaven foutief werden opgevat. De permanente chatfunctie is een forse boost voor gebruiksvriendelijkheid oftewel user experience. De inzichten van het onderzoek hebben mede bijgedragen aan de ontwikkeling van de nieuwe website die per 15-12-2021 online staat. 

Klantcase: All Safety

All Safety, een bedrijf wat veiligheidsmaterialen verkoopt, gevestigd o.a.  in Terneuzen heeft neurUX gevraagd om haar website te optimaliseren. Met de remote eye tracker is onderzoek gedaan en zijn verschillende usability issues geconstateerd. Naar aanleiding hiervan heeft All Safety haar website compleet vernieuwd en de inzichten die zijn ontstaan naar aanleiding van het onderzoek meegenomen in de vernieuwde site www.allsafety.com.

Klantcase: ABC Zonnepanelen.nl

Maar liefst twee keer onderzocht neurUX de usability van ABC Zonnepanelen.nl. Middels eyetracking werd de visuele uitstraling verbeterd en werd duidelijk dat sommige navigatiepadengaven foutief werden opgevat, of naar de verkeerde pagina navigeerde. Naar aanleiding van deze bevindingen is de usabillity verbeterd.

Klantcase: Roompot

Roompot groep was in het verleden klant van neurUX. Het boekingsproces werd onderzocht. De zoekstructuur bood verschillende ‘zoekpaden’ en over het algemeen scoorde de website www.roompot.nl prima op gebruiksvriendelijkheid. Toch bleek het lastig om alle verschillende webbezoekers snel en goed van dienst te zijn. De één wil makkelijk extra parkinformatie vinden, terwijl de ander meer is geïnteresseerd in wat er buiten het park is te doen. Het advies was om  soms een bepaalde keuzeknop opvallender te presenteren.

Klantcase: Gemeente Vlissingen

Bij gemeentelijke overheden heeft de website geen commerciële maar informatieve functie. Op tal van onderwerpen moet de website een gemakkelijke dienstverlening faciliteren. Bovendien moeten gemeenten als  het om toegankelijkheid gaat, aan een aantal vereisten voldoen. NeurUX onderzocht met hulp van een diverse groep respondenten de user experience en deed voorstellen voor optimalisatie van www.vlissingen.nl

Klantcase: REDBAG.

Bij REDBAG. worden mooie handgemaakte tassen van brandslangen, in meerdere kleuren en modellen verkocht. NeurUX heeft onderzoek gedaan naar de website www.redbag.nl m.b.v. remote Eye Tracking. Op basis hiervan is de website aangepast en verbeterd, zodat een betere User Experience voor bezoekers is ontstaan.